Acasa

Suntem o echipa tanara dornica sa satisfacem pretentiile fiecarui client si avem cateva atuuri care ne califica :

Janitorial professionals. Pressure washer, floor buffer, window cleaner, and carpet extractor.

Discretie – personalul nostru a semnat clauza de confidentialitate fata de serviciile efectuate iar la fiecare curatenie veti fi vizitat intotdeauna de aceleasi persoane.


Siguranta – angajarile se fac numai dupa prezentarea cazierului si a analizelor medicale iar fiecare echipa de curatenie este permanent insotita de personal din conducerea firmei. Suntem asigurati impotriva daunelor provocate in timpul muncii ;

 

Profesionalism – folosim metode , substante de curatenie si masini profesionale dedicate fiecarui tip de suprafata de curatat.


Flexibilitate – oferim programe standard de curatenie dar ne si adaptam solicitarilor fiecarui client. Curatenia se face in fimpul programului de lucru dar putem lucra si inainte sau dupa terminarea programului.


Garantam satisfactia Dvs. – curatam in profunzime , fiecare detaliu, si nu spunem ca veti fi multumit – noi o garantam. Daca sunteti nemultumiti de vreo suprafata curatate de noi, revenim a doua zi asupra ei, gratuit, pana veti fi multumit.


Avem preturi accesibile – ne straduim din greu sa oferim servicii de curatenie la cel mai inalt nivel si la cele mai bune preturi posibile.