• +40.741112444
  • Sun-Fri, 7:30-20:30

Curatare mocheta

Curatare mocheta

Servicii curatare mocheta sau spalare mocheta pentru spatii de birouri care au mocheta lipita sau mocheta casetata, institutii publice, hoteluri, spatii comerciale situate in Satu Mare, Baia Mare, Zalau si zona adiacenta.

Servicii de curatare mocheta prin metoda injectie-extractie sau cu spuma uscata, efectuate folosindu-se echipament profesioal dedicat acestui gen de activitate si detergenti ce

 

rtificati pentru mediu si sanatate, oferite de firma de curatenie Topaz Cleaning solutia pentru curatarea oricarui spatiu.
Serviciul de curatare mochete poate fi inclus in pachetul de servicii de curatenie generala sau chiar si in curatenia de intretinere in cazul in care se doreste o frecventa ridicata in curatarea mochetei.
Acest serviciu mai poate fi oferit si in baza unui contract pentru curatarea mochetei ce poate include interventii cu frecventa ridicata si regulata sau la solicitarea beneficiarului pentru spatii aflate in Satu Mare, Baia Mare, Zalau.

ercetarile in domeniu arata ca in mocheta se pot gasi de mii de ori mai multe bacterii decat pe un vas de toaleta. Aceasta  situatie va ingrijoreaza? Cu toate ca aspirarea se face cu regularitate nu se reuseste indepartarea in totalitate a bacteriilor periculoase, care va pot afecta serios sanatatea.

Topaz Cleaning va propune serviciile de curatare mocheta sau spalare mocheta incluse in pachetul de servicii de curatenie cu frecventa ridicata, care au obiectiv indepartarea mizeriei si a microbilor, astfel, mocheta care inainte avea aspect de vechi, prafuita si plina de bacterii, avand culori lipsite de prospetime, se transforma intr-un element decorativ curat si placut.

Serviciile de spalare si curatere mochete sunt prestate cu echipament profesional dedicat acestui tip de interventie. Echipamentul folosit pentru astfel de servicii, face parte din patrimoniul Topaz Cleaning si este compus din masina de spalat mochete, monodisc, aspirator cu injectie-extractie si aspirator umed-uscat.