Servicii de curatenie

 • Curățenie industrială

  Curățenie industrială

  Vă oferim soluții specializate pentru curățenia industrială, având ca obiectiv principal menținerea unui mediu de lucru sigur, curat și eficient.

 • Curățenie după constructor

  Curățenie după constructor

  Avem experiența și cunoștințele necesare pentru a elimina urmele de praf, reziduurile de construcție, vopseaua uscată, adezivul și alte resturi.

 • Curățenie birouri și spații

  Curățenie birouri și spații

  Indiferent de dimensiunea sau tipul biroului sau spațiului comercial, ne adaptăm cerințelor pentru a asigura un mediu curat și sănătos.

 • Curățenie generală

  Curățenie generală

  Ne ocupăm de curățarea și igienizarea tuturor suprafețelor, mobilierului, podelelor, ferestrelor și a altor elemente dintr-un spațiu.

 • Curățare fațade sticlă

  Curățare fațade sticlă

  Fațadele de sticlă necesită o atenție deosebită și o curățare adecvată pentru a menține transparența, strălucirea și claritatea acestora.

 • Curățare fațade alucobond

  Curățare fațade alucobond

  Când vine vorba de curățarea fațadelor de alucobond, eliminarea prafului, a murdăriei, a poluării și a altor reziduuri este esențială.

 • Curățare panouri solare

  Curățare panouri solare

  Curățarea panourilor solare implică eliminarea prafului, a murdăriei, a polenului, a frunzelor și a altor particule care se pot acumula pe suprafața acestora.

 • Curățare saltele și covoare

  Curățare saltele și covoare

  Pentru curățarea saltelelor, utilizăm metode și produse care elimină petele, mirosurile și acarienii, asigurându-ne că salteaua dumneavoastră este curată și proaspătă.

1 din 8

Suntem specializați în furnizarea de servicii profesionale de curățenie, oferind soluții complete și eficiente pentru a satisface nevoile și cerințele clienților noștri din aceste zone.

TOPAZ CLEANING SRLeste o companie de încredere în domeniul curățeniei, cu o experiență vastă în furnizarea de servicii de curățenie în orașe precum Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Zalău, Borsa și Sighet. Indiferent dacă aveți nevoie de servicii de curățenie pentru locuința dumneavoastră, biroul dvs. sau spațiul comercial, suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate și de înaltă calitate.

Oferim o gamă largă de servicii, care includ curățenia generală a locuințelor, curățarea birourilor și a spațiilor comerciale, curățenia după constructor, curățenia fațadelor, curățenia de primăvară și multe altele.

Echipa noastră de specialiști calificați și bine instruiți utilizează echipamente și produse de curățenie de înaltă calitate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui proiect. Ne asigurăm că abordăm fiecare proiect cu atenție la detalii și profesionalism, pentru a vă oferi un mediu curat, proaspăt și igienic.

Ne angajăm să oferim servicii prompte, eficiente și cu rezultate de durată. Suntem dedicați satisfacerii clienților noștri și ne asigurăm că fiecare proiect este tratat cu maximă atenție și profesionalism.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de curățenie disponibile în orașele Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Zalău, Borsa și Sighet și pentru a programa o evaluare gratuită a proiectului dumneavoastră. Suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate și servicii de înaltă calitate, pentru a vă asigura un mediu curat și plăcut în fiecare aspect al vieții dumneavoastră.

WhatsApp sau eMail

WhatsApp sau eMail?

Nu ezitați să ne contactați pe WhatsApp sau eMail pentru a obține o ofertă personalizată de pret sau pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de curățenie.

Intră în contact